Söndag

Turan igår var fantastisk!!! Mycket folk som hade samma tanke som oss.. Det var ett gäng som firade svensexa, ett företag som ute på träff och 2 stora familje träffar. Det fanns även en trubadur på plats. Det var ett jävla liv från det vi kom på bussen tills det vi gick av när bussen slutade gå för dagen klockan 23. Därefter begav vi oss vidare till Bishop arms, men där var det helt fullt. Så vi fick snällt ge oss vidare ut i natten och leta upp ett nytt ställe, men det slutade på Telegrafen och 2 KILKENNY senare tog vi taxi hem runt halv 2.

När vi bestämde att vi skulle tura så sa vi att vi skulle ta det lugnt och vara typ hemma igen vid 23 tiden för vi har en dag idag också med städning trädgårs arbete osv. Nu ligger vi båda på soffan och är kanske inte helt friska. Jag känner iaf en som int är helt frisk...




-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Från en sak till en annan. Idag är det ingen vanlig dag, idag är det vaginans-dag. Det läste jag på aftonbladets hemsida. Kul idé, men är det något speciellt man ska göra då eller?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0