Serven avgör alltid!!!

Ted "stoppbollen" Roos vs. Tobbe "ramträffen" Edsfeldt.

Första matchen mot varandra igår började och avslutades med ett jätte skyfall. Uppvärmningen gjorde vi tillsammans med Åstorps Bordtennisklubb. Vilket kan ha varit bland det jobbigaste jag gjort på många år. Efter uppvärmningen såg jag två pingisbollar komma flygande mot mig...

Efter ca en halv timmes pingis begav vi oss vidare ut till Hylling center court. Där blev det inbollning med en jävla massa ramträffar och stoppbollar. Inget vi kunde direkt hjälpa. Tyvärr så måste vi erkänna att vi var så dåliga.

Matchen i sig var servarnas match. Jag har aldrig varit med om så många servfel från två spelare i samma match. Inte ens Stockholm open vinnaren 2001,  Sjeng Schalken - Holland. Han slog nämligen flest dubbelfel genom tiderna i denna turnering.

Tillslut blev det 6-3 till Ted "stoppbollen" Roos innan regnet tog över center courten och v fick avbryta matchen. Sen avslutade vi genom att titta på när ÅBTK( Åstorps bordtennisklubb) ha fysträning.
Puh, det var tungt att se på.

IDAG BLIR DET NAKEN TENNIS PÅ HYLLINGE TENNIS KLUBB!!!



Ses på centercourten!!!


4 hjul och en motror...

Var uppe med tuppen idag och gick till körskolan för att övningsköra.
Körde mellan kl 8:00 och 9:00. Det gick som smort.
Imorgon blir der landsväg vid samma tid. Så håll er hemma för gudsskull!!


Tennis i Hyllinge

Idag kl 18 är det match start mellan mig och Tobbe. Vi ska spela tennis ute i Hyllinge. Jag har aldrig spelat på grus. Ska bli intressant att se hur det blir... Jag har bara bemästrat asfalts tennis i mina unga dar.

Tobbe köpte nytt rack torsdags, får se om han klarar av att hantera det. Jag har köpt nya tennis kläder, får se om jag klarar av att hantera dem.



MÅ BÄSTE MAN VINNA!!!!

Baby boom i Åstorp

I lödags fick våpra vänner, Sandra & Henrik(aske) barn.
Det blev en pojke. Vi är super glada för deras skull!!!
Allt hade gått bra och vad jag vet så hade inte Aske svimmat...

Den lilla krabaten kom till jorden den 18 Juli kl 18.59
och vägde 3270g och var 50 lång.



Lika pappa men söt ändå, som man säger...

Ett super stort grattis till er, Sandra & Aske!!!!

Ses snart hoppas vi.

Grattis Bengt!!!

Vi ska ner till Degeberga och gratulare Bengt som fyller 75år!!!! Vi ska första hämta smörgås tårtor och A´s bror i Åstorp. Sen köra i ca 2 timmar. En mycket dryg väg att köra, framför allt att åka. Men det är jag som kör!!

Ses i trafiken...

Vem fes i din kuvös??

Läste Patrik Ekwalls tvitter för ett par dagar sen. Då hade han träffat en kille som gjort en sång till Patrik och lagt upp sen på youtube.com. En ganska kul låt, men det är ju inte någon höjdar kvalité direkt...

Patrik Ekwalls blogg



Så i höger spalten sen, där det finns liknande videos.
Är där en video som heter:

VEM FES I DIN KUVÖS, PATRIK EKWALL?



Den är inte alls så rolig, men bara namnet fick mig att krampa när jag skrattade. En sån dialog med om/med Patrik hade ju kunnat bli hur rolig som helst. Synd killen som gjorde dialogen inte gjort något bättre av det...

Patrik Ekwall möter Filip & Fredrik på Råsunda




Det kan vara jävligt kallt när man jobbar för tv4 sporten. Fråga bara Patrik...


Sista lediga dagen...

Detta är min sista lediga dag innan plikten kallar igen. Jag har varit arbetslös sedan den 9 Januari. Det har varit ett väldigt tuff år, för både mig och A. Hon fick ju också lämna sitt jobb, fast i Maj. Och sedan 2 veckor tillbaka har hon jobbat på Ecophon i Hyllinge. Så A fick inte njuta av " ledigheten" så länge. Men vi fick 3 underbara veckor med kanon väder och pool badande. Det är dock inte lika varmt i poolen nu som för 3 veckor sen. Då låg det på runt 29-32 grader, nu ca 20-26 grader. Det är väldigt stor skillnad...

Idag har vi en hel del på vår agenda eftersom det är sista lediga dagen. Vi ska först och främst fixa lite pappers arbete med mitt nya jobb. Sen ska vi till Höganäs, där öppnar idag en Sport-Outlet kl.10, som vi tänkte besöka. Jag ska ju börja spela tennis med Tobbe så jag kanske skulle behöva lite tennis kläder... wink wink.

Kanske en cykel tur till stranden... A vet däremot inget om det. Får se vad hon säger. Annars blir det en tur någonstans där vi kan gå lös med kameran. Det var längesen vi gjorde det. Behöver nog friska upp mitt minne från kursen.

Finsk film borde utrotas...

Torsdagar... A jobbar kväll och jag kollar på "2 1/2 män". Sen jag kom hem från från Väla med Tobbe så har det inte hänt så mycket. Rättare sagt, det har varit skit tråkigt!!!

Jag har sett en FINSK långfilm!!!

Det fanns absolut inget att se på tv. Jag har spelat in "Unga mödrar" till A. Ett program om unga tjejer som ligger runt och blir  gravida... Också så får man se hur dom lider för dom har inga pengar, kan inte gå ut och festa längre osv. Tänk på det innan ni delar på benen!!!

Hungrig är jag också!!! Tror att jag är lite grinig pga det. Jag har sett ett bra program idag, "Halv åtta hos mig". Riktigt kul matlagnings program på tv4.

Nu kommer min älskling hem. Ska möta henne vid dörren.

Sov gott gott folk!!!

Snacka om otur!!

Läste en artikel igår kväll om ett ungt par från Falun som precis hade köpt sitt nya hus och fått  nycklarna från förra ägaren. Dom går då in i huset och är uppspelta som man är. Sätter i gång kyl och frys. Vad händer då? Jo, kyl och frys börjar spraka och gnistra sen drar helvetet igång och allting tar fyr. Tills slut har huset brunnit ner.

Jag lider så fruktansvärt med det unga paret!! önskar man kunde hjälpa till på något sett...

Läs hela artikeln här.

Här ni täcknat hus försäkring??

Tennis

Jag fick tennis feber tidigare i sommar. Men ingen som kan spela med mig.
Men i lördags så frågade Tobbe om vi skulle spela ihop. Givetvis sa jag då!!
Så jag hämtade hem mitt racket från Patte som har lånat det sen förra sommaren... Han har varit snäll och strängat om racket iaf. Tack Patte!

Så nu ska bara Tobbe bli kvitt sitt magont och skaffa sig ett rack.

Sen blir det att åka av...



Tennis någon?

All work work

Tog en lång cykel tur imorse. Tänkte cykla runt i helsingborg och kolla upp vart man kan spela tennis på hyfsade banor. När jag var bakom MAXI på väg hem ringde min telefon. Det var en kille som undra om jag var sugen på ett jobb... Varför inte!! Jag har ju inte jobbat på ett tag nu ju. Så han undrade om jag kunde ta mig ner till planteringen. Det var där dom hade sin verkstad.

Sagt och gjort. Marsch ner till planteringen. Där ställde han några frågor och jag försökte svara så gott jag kunde utan att dra på, vilket är ganska lätt när man vill imponera. Och det gick så bra att jag fick jobbet. Så jag ska börja på måndag som praktikant i först 1 månad sen blir det förlängt 1 eller 2 månader till. Och är han nöjd med mig då så blir det anställning.

Mitt jobb blir en blandning mellan Jonnie och Mattias från Roomservice. Jag ska måla, bygga innerväggar, sätta kök, sätta kakel, lägga golv osv. Så ett allt i allo jobb som snickare. Ser verkligen fram emot detta. Att lära sig massa olika saker samt att få blir klar med min golv utbildning.

Är nog en av dem lyckligaste personerna i Helsingborg för tillfälligt!!!



Gick på pumpen...

I söndags köpt jag min nya cykel och IDAG fick jag ta ina första tramp ute på gatan. I söndags när jag skulle sätta ihop den så fattasdes jag verktyg och biltema var stängt. Så måndag morogn så stod jag utanför biltema när dom öppna... För att införskaffa nya verktyg. Att sätta ihop en cykel är inte det lättaste om beskrivningen inte är lätt läst. Men den blev ihop satt korrekt efter mycket om och men. Vi fick slå våra kloka huvud ihopa jag och A.

Skulle ta ina första stapplande tramp ute på gatan igår eftermiddag. Det var ju ingen luft i däcken och min pump funkade givetvis inte. Så jag ledde cykeln till Statoil över vägen och skulle pumpa den. Klart att den pumpen inte heller passade. Så jag fick ta min gamla cykel och cykla till mor som skulle bjuda på fika.

Imorse cyklade jag till Biltema igen och skulle inhandla mig en pump som skulle passa. Det fanns pump på hela Biltema som passade. Den kostade dock 199:-. Jävla dyr pump. Fick en smärre chock när jag skulle betala, men jag hade ju inget val heller.

Men nu är det cykel pumpad och har varit på sina första strapatser. Jag och A cyklade till Väla. Jag skulle boka min nya lur (Iphone) och kolla in ett nytt tennisrack. Har hittat ett par intressanta "klienter" som ska smeka över ett par bollar..


I Want to Ride My Bicycle

Gissa vem som har fått en ny cykel?!?!

Jag har en ny cykel. Tjohoo!!!

Låter kanske konstigt att man blir så glad över en ny cykel... Men jag har haft samma cykel sen jag fyllde 14 år. Och det är inte en dag försent. Som ni kanske sett på mina bilder. Det ska bli väldigt kul att meka ihop en cykel. Det har jag nog aldrig gjort, tror jag.

Tror kanske jag ska ut en runda under dagen och lära känna min bicycle.








Kör försiktigt och glöm inte hjälmen och lyset!!!

Cykel tur till Ramlösa

Tobbe hade fyllt år så han bjöd på mat och dryck igår kväll. Väldigt god mat som vanligt!!! Jag fick ju själv äran att få medverka under förberedningen av maten.

♦Jag skar karrén, tobbe marinera.
♦Jag skrubba potatisen, tobbe koka dem.
♦Jag skar löken, tobbe gjorde bön sallad.
♦Jag skar tomaterna, Tobbe hackade löken.
♦Sen skar Tobbe själv upp salladen. Bra jobbat Tobbe!!

På grill partyt så var det hans äldre vänner och deras respektive, förutom jag och angelica, vi är ganska nya i denna krets, men annars var det bara gamla band medlemar också hans lille bror Andreas.

Jag var ju som sagt lite tidigare än A. Hon hade jobbat hela dagen så hon ville ha en powernapp innan. Vilket gjorde att A fick cykla själv HELA vägen till Ramlösa. För mig som är van bikare tar det ca 25 min.
A klarade det på under timmen!!! BRA KÄMPAT!!! 56 minuter och 4 sekunder.
Hon påstår också att hon stannat till hos min mor också...

Sen "lyckades" A "bara" köra vilse 3 gånger!!!
Jag är en mycket stolt trolovad just nu.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Det här är Tobbe. Inför tågkonduktörens kontroll av rätt biljett.




Michael Jackson

Så MJ minnesstrund igår på tv4 och sen hans Dangerous turné strax efter.

HUR FAN KAN TV4 VISA EN LÅT OCH SEN BRYTA FÖR NYHETER?!?!
Kör nyheterna direkt efter minnesstunden och sen kör hela konserten. Hade inte det varit bättre? Också alla dessa jävla reklam pauserna. Hur tänkte dem där? 2 låtar och en reklam paus, 2 låtar och en reklam paus.
Jag tror inte att vi handlar mer bara för att dem kör mer reklam utan tvärtom. Man blir så ju trött och irriterad bara på all reklam som visas. Dålig är den också!!!

TV4 måste ha otur när dom tänker och planerar!!!!

Retro Iphone

Nya saker på marknaden till Iphone. Ett metal hölje med extra optik. Kan bli hur cool som helst, plus att du kan ta riktigt snygga bilder med din mini dator... Jag ska nog ta mig en funderare på om jag ska inhandla det eller inte.

Kolla själv!!!

Bilder på hur den kommer se ut!!


Brittans turné bloggare

Haha, läste på aftonbladet att dem har en tävling där man blir Britney Spears turné bloggare för aftonbladet under tiden hon är i Norden och gör spelningar. Det hade varit riktigt coolt att vinna den tävlingen. Första stopet är i Köpenhamn för att sen dra vidare till Stockholm och sen Helsingfors. Jag har alltid velat åka till Helsingfors. Det verkar vara en jävligt cool stad att besöka. Finnar är crazy...

Här är Britneys konsertdatum
11 juli Köpenhamn, Danmark
14 juli Stockholm, Sverige
16 juli Helsingfors, Finland

Läs själv om Brittans turné bloggare.

Britney Spears - If You Seek Amy




Britney Spears - Toxic




Britney Spears - Womanizer




Britney Spears - Baby one more Time




Håll nu tummarna för mig att jag blir brittans bloggare!!!!

Coola bikes...

Jag har hittat ett par cyklar som är intressanta!!! Men dock inte troligt att jag inhandlar dem. Lite för stylisimo för min del. Jävligt snygga och coola. Och den dagen jag vinner pengar eller att någon skänker mig stålar så kommer jag kanske att köpa en sån bike.

Check this out!!!



Kanske inte en favorit men den ser skön ut.


Här är min favorit cykel. Tänk och cruisa fram på denna... sweet



Tandem med A? Tror intre det. Hon saknar 50% av balanssinnet...



Också en favorit.



En favorit till...



Också får A denna lilla söta biken.

 Cruisa lugnt i sommar!!!

Han bara förbereder sig...

Har kommit hem från Ingelsträde och är täckt av slipdamm. Har slipat dörrfoder och golvlister. Imorgon fortsätter vi med att slipa dörrfoder och målar tak. Helena är höggravid och micke kämpar på med sitt stakett utmed vägen. Så för att underlätta lite för dem så hjälper jag dem att måla. Jag ska ju någon gång i framtiden lägga klinker till dem också. Puh, det kommer bli dyrt för dem...

Men det tar kommer nog ta nästan hela veckan med att fixa allting. Saker tar ju mycket längre än man tror, oftast. För man glömmer bort många små saker som göras och allt finlir. Det är det som tar så långtid. Själva måleriet tar inte lång tid i sig och man ser resultat omgående. Det är alltid kul!!!

Ses imorgon igen!!

Målar mäster...

Idag ska jagv hjälpa ett par kompisar att förbereda så dom/vi kan måla i deras hall. Skah bli kul att komma hemifrån ett tag och göra något annat. Dem bor ute i Ingelsträde. Det ligger en bit ut på vischan, typ om man kör förbi Hjälmshult och och svänger vänster innan man närmar sig Jonstorp, tror jag...

Men men, dit ska jag iaf.

God natt

Nu ska jag gå och lägga mig. Det blev lite senare än jag hade räknat med.
Det gick ju så jävla bra på FM... Svårt att slita sig då...

God natt och sov gott!!!

Var är Dogge "Cykel på köpet"?

Jag behöver en ny cykel och det är ganska omedelbart. Mitt bakdäck sprängs nog nästa gång jag pumpar det, är jag rädd för. Det är bara växel 2 & 3 som fungerar. Kedjan är helt sönder rostad och kedjeskyddet saknas. Sadlen är sönder skuren av en människa som antagligen är bitter på samhället eller så han/hon jävligt dum i huvudet. Stödet måste man använda våld för att få upp, ner går hur bra som helst. Se själva

Elegance Viking



Va, vilken skönthet!!! Den är 14 år gammal och kostade min mor 1200kr.
Ett väldigt bra köp. Har nog rullat ett par hundra mil sen jag fick det.



Så här ser den ut idag. Växelhuset är helt sönder rostat. Kedjan är söder rostad.



Drevet är sönder rostat. Kedjan, ja ni ser själva.



Hand broms och ringklocka? Sönder rostat...



Frambromsen. Den sitter fast av allt rost..



Vad är sönder rostat? Bakhjulet



Kolla in mitt bakdäck. Ett dyrt Michelin däck. Det kostad mig ca 200kr bara däcket.
Ser nu att det t.o.m är rost på däcket...

Tror ni detta hjälper mig att få hämta ut en ny cykel för A?
Vi får väl se...

Hjälp mig att övertala A genom att skriva en kommentar om att
jag behöver en ny cykel!!!!

Ryska nationalsången

Satt och läste en blogg med filmer från youtube.com på sin sida och tänkte att jag skulle lägga upp ett par filmer jag också. Finns ju riktigt mycket sjuka saker!!!

Rysslands national sång översatt till svenska.



Kate Ryan - Desenchantee



Okänd turkisk sång om Fiskpinnar




Tur det finns arbetslösa svenskar som kan förgykka våra vardag...

Mannen som blev en pinuppa

Nu har jag druckit min första måltid på Cambridge kuren. "Smaka som kyckling. Slemigt men mättande"
Det blev banan smak till frukost. Den var mycket godare än vad jag hade räknat med. Men det mättade inte som jag trodde. Men med tiden gör den säkert det.

Sitter redan nu och drömmer om lunchen....
mmm, kakao med mint smak. mmmm



Så slank och fin ska jag bli med Cambridge!

Slut på sommarlovet

A ligger just nu och sover. Man kan höra henne snarka lite då och då, zzzzzzzzzzzz. Hon var tvungen att gå och lägga sig tidigt ikväll eftersom hon har ett jobb att sköta från och med imorgon, iaf 2 månader fram över. Hon har fått sommar jobb på Ecophon i Hyllinge. Ett fabriksjobb där dom gör isolering. Kanske inte världens bästa jobb, men det är ett jobb.

Själv har jag lite att fixa innan jag kan ta ett jobb. Jag håller på med mitt körkort, på riktigt denna gången!!! Låter kanske ganska stroppigt mot A, men vi har pratat om det och det är ok.
Jag tycker att A är super duktigt som tar "skit jobb".

Jag älskar dig super mycket och kommer alltid att göra det!!!

Sov gott och kör försiktigt!!!

Puss puss

Nya Iphonen kass?

Den nya Iphånen ska visst inte vara så bra som dom säger. Missfärgningar på den vita och tål inte höga och varma temperaturer. På deras hemsida står från -20 till +45 ska den klara men tester visar att den bara tål 0 till 35. Också får man inte prata fölr länge för då kan den bli så varm att den inte går att hålla i... Kasst som fan tycker jag. Dom har ju haft gått om tid på sig att göra denna nya telefonen bättre.

Läs här på aftonbladet.

Kolla även colla gadgets till telefonen här.


Dags för en tal pedagog

Inatt runt 01:40 så vingla det in en väldigt onykter tjej. När hon öppnade dörren så verkade allt lugnt, men när hon skulle sätta sig i soffan så var det med en rejäl duns och slappa armar. 

Samtals ämnet lät ungefär så:

♦Schka vi ta mett mmnatta bad
♦Nu?!?! Nej , jag tror inte det. Imorgon kanske.
♦mokej då.
♦Det är nog bättre du dricker lite vatten och går och lägger dig...

Då kom A på att hon glömt sin mobil i Mias bil och dem bor i Ängelholm, eller rättare sagt hennes föräldrar bor där. Mia och Gareth bor i Manchester. Så efter vårt kalas idag så blir det till att köra upp till Ängelholm och hämta mobilen, sen hem til A föräldrar och äta lite middag innan dom åker på semester till Cypern.



På detta foto är A FANTASTISKT bakis och dålig. Här är vi på väg hem från London efter en helg med bara fylle, jätte mycket fylle...

Cola gänget

Nyss hem kommen från en väldigt trevlig middag och efterfest i Ramlösa hos Åström & Tobbe. Jag har varit sjukt hurtig och duktig idag. Det är nämligen så att jag hoppade på min cykel och cyklade till Ramlösa och drack vatten hela kvällen och sen cyklade jag hem också. Känner att jag förtjänar en klapp på axeln av mig själv...

Maten får som vanligt "5 solar" hos Tobbe och Åström. Hon är en jävel på att grilla kotletter på sin blåa Weber. Till det var det nypotatis och salsa sås och barnasås. Vanlig grönsallad och bönsallad. Super gott!!!



Kvällens värd och grill maestro!!



Kvällens engelsman och hans blivande fru.



Kvällens virrpannor....



Kvällens trio. Dagens tema, blått.



Kvällens rödaste... och tillhör nykterhets kommiten(se nedan)



Kvällens nykterhets kommite.



Anna och grillen.



Kvällens stjärna "ekebo malin"!!!



Kvällens älskling!!!

-----------------------------------------------------------------------------------

Grattis Tobbe på födelsedagen!!!

i väntan på nästa os- tornardo, en tittar storm.

Jag sitter och väntar på min mor ska komma hit. Vi ska nämligen handla till kalaset imorgon. Sitter och lyssnar på The Gaslight Anthem. Ett helt OK rockband. Såg en bild på dem från Roskilde på Atfonbladet precis, så jag fick ju kolla upp dem. Det kan nog bli en trevlig höst fluga dessa killar.

Roskilde, där hade jag velat vara i år. Det var som sagt ett par år sen jag var på plats. Sista jag var där var det 2002 med Joppe, hans tjej Emma och en arbetskamrat till Joppe, Tobias. Ett riktigt bra Roskilde år. Många bra band som man fick syna och många kalla öl som åkte ner i magen!!! mmm

Dem har haft lite bättre tur med vädret iår än förra året.

Jättekalas

I poolen idag var det bara 29 grader. Nu drar det mot hösten känns det som. För igår och dagen innan dess var det runt 30-32 grader. Men det svalka iaf. Det har det inte gjort innan...

Har målat mina utemöbler vita idag. Ska måla dem en gång till, men det får bli på måndag. Vi ska ju ha kalas imorgon för min mor. Mamma Lena fyller hela 49 jordsnurr!!! Grattis i förskott!!! Också ska vi fira mig, min syster och hennes sambo Toffe, och Anita( min moster). Så det blir ett kalas med många " jag må han/hon leva". Undrar vad grannarna kommer att tänka när vi reser oss upp och sjunger samma sång för 4:de gången.

Det kommer att bjudas på Pasta/köttbulls sallad, tzatziki, rosen bullar(tror jag det hette). Också öl och saft, vatten till dom som vill ha det. Själv kör jag nog på vatten. Igår drack jag ingen öl, varken till maten eller när vi badade. Idag ska jag heller inte dricka någonting.

A ska bli hämtad kl 15 av en kompis sen ska dem laga maten tills ikväll. Och jag ska cykla till Ramlösa och äta middag sen bli det nog att jag cyklar hem igen något senare. VI får se hur jag tar mig hem. Bli A dunder full och vill hem tidigt, så åker jag med taxin. Annars bli det en cykel tur hem också...

Hoppas hon bli jätte fullt tidigt och vill hem....  

Minigolf som blev till ett helvete...

Jag och A skulle ha ett äventyrs minigolf road trip idag. Det slutade i att bilen gick sönder i jonstorp.

Runt halv 11 rullade vi ut från uppfarten, mot Torekov. I höjd med Fleninge så kom vi på att det hade varit nice att ta ett lite dopp i Torekov, dom har ju jätte fina stränder och badvatten. Sagt och gjort, vi vände bilen mot Hbg igen. Väl ute på motorvägen igen kom vi på att klockan började rinna iväg, så vi svängde av vi Fleninge igen. Mot Mölle den här gången och mot lunch restaurangen. Fram i Mölle och på lunch restaurangen så kostade den billigaste måltiden runt 150kr utan dryck. Vilket vi tyckte var lite dyrt för en lunch, vi är ju trots allt arbetslösa båda två.
Så vi beställde vars en Ramlösa med en citron skiva på kanten, väldigt tjusigt!!!
50kr för 2 Ramlösa!!!! Rena rama rånet!!!

Vidare till äventyrs golf i Mölle, den var super fin men låg ganska högt upp och inhängnad av sten. FRUKTANSVÄRT VARMT!!! Så någon minigolf i Mölle blev det inte tal om.

In i bilen och ställde gps:en på Torekov. Över en timme skulle det ta att köra dit. Det var inte aktuellt. Mot Jonstorp då och kanske äta en bit mat i hamnen där? Jo visst, mellan 200-250kr för en lunch/per person.
Då kom vi på att Ängelholms hamn är fin och mysig sen kan vi spela på Råbockas äventyrs golf. Ängelholm i sikte och A ringde sin bror och fråga hur man kom ner i hamnen med bilen. Han sa då att äventyrs golfen hade bytt ägare och tagit bort allt roligt på banan. TYPISKT!!!

Då styrde vi vidare mot Jonstorp, för A kom på att det var Jonstorps marknad denna helg. Där kom det mest otippade händelsen idag, BILEN GICK SÖNDER!!!! Motorn rusade utan att man tryckte ner gasen eller någon annan pedal samtidigt som hela bilen tog ett par hoppsan steg lite då och då i 1:an, 2:an och 3:an. I 4:an och 5:an hände ingenting förutom att hjulen eller rättare sagt bromsarna gnisslar som 4 dåliga dörrar. En lång resa hem från Jonstorp med en ganska dålig stämning i bilen. Båda tänkte förmodligen pengar, pengar, pengar...

Nu är vi iaf hemma och har fått tag på en firma i Billesholm som ska ta en titt på bilen, om han hinner...
Det värsta är att A börjar jobba på måndag och behöver en bil...

Så, hur var er dag???


Dålig tidsplan

A var ju som bekant på jobb möte och jag hade skaer att genomföra innan hon kom hem. Nu var det så att hon kom hem 1 timme tidigare än beräknat!!! Så jag har inte hunnit göra mina sysslor. Vem fel är det? Mitt eller hennes?

Jag tycker inte det är mitt iaf.

Nu ska vi köra ut på en Minigolfs äventyr road trip. Vi ska till Torekovs äventyrs golf sen vidare till Mölles äventyrs golf och äta och sen blir det nog att vi avslutar vår runda på Råbocka äventyrs golf och en jätte glass, hehe.



Detta är Göteborgs äventyrs golf. Den bästa jag spelat!!!



Känns som att gå på en riktigt golfbana fast i miniatyr...

Kolla själv in göteborgs äventyrs golf

Lycka till!!!

effektivt arbete

Växthuset är vattnat: CHECK

Resesängen ned monterad: CHECK

PAUS FÖR FRUKOST


När katten är borta dansar råttorna på bordet

A är just nu på ett möte med Ecophån(e) om hur hon ska jobba dom närmaste veckorna. Väldigt skönt att någon av oss fått ett jobb, även om det är tillfälligt. Hennes möte började nu kl 8.

Så igår tänkte jag att jag skulle göra, ja, ingenting. Men sen kom A och slog dem planerna i spillror.
Lyssna på detta:

♦ Jag ska nu inventera frysen?!?!
♦ Vattna i växthuset
♦ Plocka ner rese sängen

Fan också, nu kommer jag inte på vad jag skulle göra mer...

Hon sa något i morse innan hon gick, men det kommer jag inte ihåg.

Drömvinsten

Såg precis reklamen för drömvinsten, 122 000 000 kr. Tänk så mycket man kunnat göra för dem pengarna. Kunde ha gjort familj & släkt skuldfria samt säkrat barn och barnbarns framtid i ett par generationer framöver, om dem hade använt dem måtta dvs.

122 000 000kr.

Nytt hus, ny bil, riktigt pool, nya möbler, NYTT FRÄSCHT KÖK,
stora middags bjudningar, NYA kläder, coola tekniska saker till hemmet,
ett mega stort lekrum med alla tv-spel du kan tänka dig och konsoler...

Som jag ser fram emot vinna på lördag!!!

Så om jag har skrivit "jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" på bloggen,
så vet ni vad som hänt...

Tata

Är det du eller jag som låter?!?

Solen värmer, poolen svalkar, solen bränner, vinden susar.

När fan blir det vinter så man kan vara kall och dricka varmchoklad och klaga på att snart måste sommaren vara här...

Parasoll eller Iphåne

Idag har det varit så jävla varmt, så vi gjorde som väldigt många andra Helsingborgare, åkte till VÄLA & IKEA. På Ikea skulle vi titta efter parasoll. Dom var slut sålda för säsongen och Ikea kommer inte att ta in fler...

Hur fan kan man inte ta in fler? Sommaren har precis börjat och dem tar inte in fler...

Jag tycker det är väldigt konstigt, men sammtidigt, Julmarknaden är ju snart här på Ikea. Så ska du ha julpynt så skynda dig till Ikea, dem tar snart slut!!!

GOD JUL!!!!

                                                    ELLER

Iphåne
är på tapeten igen. 3 släpper Iphone den 31/7. Mitt abonnemang går ut den 15 september och jag ska ha en Iphåne den 31/7. För mig kostar det inte mer i månaden, möjligtvis blir det billigare eftersom jag ibland surfar på min mobbe nu och det är DYRT!!! Sen har vi A, hennes abonnemang går ut den 21 Juni 2010. Vi trodde den 21 Mars men så var inte fallet.

Nu är frågan: Behöver vi ett parasoll(ca1000kr) eller A kan köpa ut sitt abonnemang(ca2200kr) och ta Iphåne samtidigt som mig. Enligt Ikea så är sommaren ju redan slut och då behöver vi heller inte ett parasoll. Eller ska hon vänta tills den 31 Januari och bara förnya sitt abonnemang och ta en Iphåne då istället, utan extra kostnad. 
Det var A som övertygade mig om att skaffa Iphåne och nu sitter hon själv i klistret...

What to do, what to do?

någon som har ett jobb att erbjuda?

Nu har jag varit hemma i 6 månader och nu är det inte kul längre. A har varit hemma i 2 månader. Ekonomiskt är det inga problem. Heller inte vädret. Bättre än så här kan det inte bli. 30 grader varmt och en egen pool som ligger runt 26-27 grader. Men behöver verkligen något jobb så man måste tänka och göra något kreativt.

RSS 2.0