Minigolf som blev till ett helvete...

Jag och A skulle ha ett äventyrs minigolf road trip idag. Det slutade i att bilen gick sönder i jonstorp.

Runt halv 11 rullade vi ut från uppfarten, mot Torekov. I höjd med Fleninge så kom vi på att det hade varit nice att ta ett lite dopp i Torekov, dom har ju jätte fina stränder och badvatten. Sagt och gjort, vi vände bilen mot Hbg igen. Väl ute på motorvägen igen kom vi på att klockan började rinna iväg, så vi svängde av vi Fleninge igen. Mot Mölle den här gången och mot lunch restaurangen. Fram i Mölle och på lunch restaurangen så kostade den billigaste måltiden runt 150kr utan dryck. Vilket vi tyckte var lite dyrt för en lunch, vi är ju trots allt arbetslösa båda två.
Så vi beställde vars en Ramlösa med en citron skiva på kanten, väldigt tjusigt!!!
50kr för 2 Ramlösa!!!! Rena rama rånet!!!

Vidare till äventyrs golf i Mölle, den var super fin men låg ganska högt upp och inhängnad av sten. FRUKTANSVÄRT VARMT!!! Så någon minigolf i Mölle blev det inte tal om.

In i bilen och ställde gps:en på Torekov. Över en timme skulle det ta att köra dit. Det var inte aktuellt. Mot Jonstorp då och kanske äta en bit mat i hamnen där? Jo visst, mellan 200-250kr för en lunch/per person.
Då kom vi på att Ängelholms hamn är fin och mysig sen kan vi spela på Råbockas äventyrs golf. Ängelholm i sikte och A ringde sin bror och fråga hur man kom ner i hamnen med bilen. Han sa då att äventyrs golfen hade bytt ägare och tagit bort allt roligt på banan. TYPISKT!!!

Då styrde vi vidare mot Jonstorp, för A kom på att det var Jonstorps marknad denna helg. Där kom det mest otippade händelsen idag, BILEN GICK SÖNDER!!!! Motorn rusade utan att man tryckte ner gasen eller någon annan pedal samtidigt som hela bilen tog ett par hoppsan steg lite då och då i 1:an, 2:an och 3:an. I 4:an och 5:an hände ingenting förutom att hjulen eller rättare sagt bromsarna gnisslar som 4 dåliga dörrar. En lång resa hem från Jonstorp med en ganska dålig stämning i bilen. Båda tänkte förmodligen pengar, pengar, pengar...

Nu är vi iaf hemma och har fått tag på en firma i Billesholm som ska ta en titt på bilen, om han hinner...
Det värsta är att A börjar jobba på måndag och behöver en bil...

Så, hur var er dag???


Kommentarer
Postat av: Hanna

antagligen bättre än eran.. :/

2009-07-03 @ 16:18:56
URL: http://lifeofhannii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0