Nytt jobb på gång...

Har nu varit på arbetsförmedlingen och haft möte med min jobbcoach. Det gick väldigt bra. Vi har en bra kontakt och träffas ofta och mailar varandra ett par gånger i veckan.
Idag satt vi och gick igenom alla nyinkomna jobb på platsbanken. I början var det inte mycket som var intressant, men efter hand kom det mer och mer. Till slut kom jag hem med 8-10 olika jobb jag ska söka, allt från kiosk försäljare till säljare i AUSTRALIEN. Tänk att få ett sommarjobb att åka till Australien som säljare. Jag hade inte tackat nej till det jobbet i första taget. Tror dock inte man får se mycket av landet utan mest diverse kontor och hotell. Men va fan, vi pratar om AUSTRALIEN.

        

Det underbart fina operahuset i Sydney.

  

Snorkla i Det strora barriärrevet och kanske se en cyklande Känguru. Vem vet...

See you later, alligator!!!!

Igår förlust, idag Kung Carl XVI Gustav 63 år

Det blev förlust med 1-0 igår mot Man Utd. Men ändå en bra förlust, för 1-0 går att vända utan större problem. Svårare saker finns. På O´learys åt jag en Bobby Orr´s Bacon Burger. En stor hambugare med knaprig bacon och mimosa sallad. LÖVLI!!! Tillbaka till matchen, Utd hade hela spelat dem fösta 20-25 min och kunde ha gjort 3-4 mål. Men vi hade en målvakt vid namn Manuel Almunia som stod pall, (förnär som på O´sheas fege skott inne i boxen). Han stor spelade. Han räddade Tevez när skott, Kärringen Ronaldos nick(som även dundrar ett skott i ribban), Rooneys skott osv.

Andra halvlek tog Arsenal tag i takt pinnen och förde matchen, men vi hade taskig tajming i sista passen. Så någon farlig målchans hade vi inte. Kan inte ens komma ihåg att vi hade ett läge där jag ställde mig upp, som man gör vid farlig målchans... Men men, vi tar och vänder det på tisdag när det e dags igen. Då är det returen på Emirates.

Nu vankas det frukost och därefter möte på arbetsförmedlingen...

Akta ögonbrynen och fingrarna när ni tänder valborgs brasan.


Tänkte även hylla vår egen konung Carl XVI Gustav med en fanfar:

badababababaaaaa

Jag tycker om vår egen Kung. Han har ett kul sinne för humor och glimten i ögat. Tyvärr har dem blivit lite giriga på senare år. T.ex vill dem att vi skattebetalare skulle punga ut med 5 miljoner extra för att Kronprinsessan Victoria ska gifta sig. Inte schysst säger jag. Dem har haft 31 år på sig att lägga undan pengar till alla kidsen till deras gifte mål. Visst att Victoria ska gifta är stort. Det ger nog extra mycket turism till Sverige osv. Men att "kräva" 5 mille extra. Det känns som om det kanske hade skapat fler fallluckor i ett samhälle som redan står på ruinens brant...

Jag gillar iaf Knugen & hans plastikopererade Drottning Silvia.

Hembyggdsparken i Ängelholm

Jag och Angelica körde och hämta min lilla syster och hennes dotter vid middags tid för vi skulle åka iväg och ta lite fina foto på oss själva och trevliga naturbilder.

Och planen var att vi skulle till Domsten, för där var vi mycket när vi var små. Men när vi kom fram var det inte så stort som vi tyckte ner vi var mindre... Så vi vände och fortsätte till Viken. Men när vi rullade in i natur reservatet kom vi på att det hade varit kul att åka till Hembyggdsparken i Ängelholm. Sagt och gjort.

Väl framme så hade värmen stigt ytterligare någon grad gissar.. Got damn va varmt det har varit idag. Så vi strosa runt och tog en massa foto och Jennifer som aldrig sett djur på nära håll var tyckte det var super kul och hon var jätte glad. Stora leendet på plats och snacka och skratta hela tiden.


© by Ted Roos

3/4 delar av sällskapet (jennifer, hanna & angelica...



© by Ted Roos

En nöjd tant Angelica med vagnen på en mycket bumpig stig.



© by Ted Roos

Även någon som har bus i tankarna...



© by Ted Roos

Här fanns även andra varelser som hade tanken på att besöka hembyggdsparken...



Champions League semifinal

Nu börjar det!!! Barcelona vs Chelsea på Nou Camp!!! Större än så blir det nog inte, jo imorgon när Man Utd vs Arsenal på Old Trafford. Jag hoppas på Barcelona fast det tar emot lite, eftersom dem slog oss(arsenal) i finalen 2006. Men nu e det nya tider och ny match. Dagens match tror jag kommer gå till historien. Bättre offensiva lag finns inte i dagens läge. Chelsea med Drogba, Anelka. Malouda, Ballack och Fatty Lampard. Barcelona med Henry, Eto´o, Messi, iniesta, Xavl och Dani Alves. Nu e det match start om ca 3 min.

Har inte tid med detta längre...

Ses på läktarn!!!!

Hurtbulle nr.1

Vakna halv 9 imorse, men låg kvar ett litet tag till. Men var ändå på gymmet strax efter nio. Sprang i 25 min, dvs nästan 3 km. Efter det blev det cirkelträning och som avslutning ett par tunga mag övningar... Nu e jag helt slut.

Jag ska dock vidare nu till körskolan och plugga där ett par timmar, innan jag ska vidare och träffa en gammal kompis och titta på ett golv. Som jag förhoppningsvis ska hjälpa dem att lägga. Ska bli kul att se hur det ser ut.

Fick bakläxa på min deklaration av mäklarfirman... Jag hade råkat skriva -09 istället för -08. Plus att jag hade varit för noggrann med min specifickation. Lagom märkligt tyckte jag. Men men, dem har nog en hel del att göra så det var helt ok. Tog mig knappt 10 min att fixa det. Så ingen fara på taket där inte.

Nej, nu ska jag bege mig till körskolan innan frun min går i taket...

Simma lugnt, Larry!!!

Kul med foto...

För ett par veckor sen så var jag och Angelica i Råå hamn och tog lite foton med vår ny inköpta system kamera. Det finns så fina motiv där nere om man bara har lite fantasi. Sen har jag fått tag på ett bra redigeringsprogram, så att jag kan fixa & trixa med bilderna. Så jag tänkte lägga upp några bilder från hamnen och två bilder på 2 träd från vår trädgård.

Det är jag som tagit bilderna. Jag är extremt nöjd med bilderna eftersom jag inte kan fota eller har någon som helst kundskap om hur man lägger upp ett bra fotografi...

Men här kommer dem:


© by Ted Roos

Detta är ett slags bärträd som har slagit ut i blom.


© by Ted Roos

Ett av våra äppleträd blir bevattnat av vattenspridaren.


© by Ted Roos

Svartvit vågbrytare ifrån Råå hamn.


© by Ted Roos

Sönder rostad brygga där jag har lekt med färg/svartvit.


© by Ted Roos

Också min favorit ibland dessa foton. Åter igen en gammal sönder rostad brygga där tången hänger kvar som en symbol för havet bryggan står i.

Hoppas kunna lärar mig mer om hur man "snyggar till" fotona och hitta fler bra & kul motiv. 



Inga foton får användas av någon annan utan min tillåtelse.

 

Grillat e godast!!!

Då var man mätt & belåten!!! Grillade oxbiffar med en ost macka och grönsaker.

3 st. oxbiffar
2 st. majsbröd
Olika grönsaker (gurka, tomat, majs, svamp och isbergs sallad.)
Lätt creme fraiche
Fritt val av kryddor
Dijonsenap

Kryddade köttet med peppar mix & flingsalt(rosmarin). Grillade sen på medel temp(gasolgrill) ca 15 min/sida. Skär upp sallad i den mängd man vill ha. Sen gör man en sås på creme fraiche med valfria kryddor.







Min jätte grill!!!



Köttet & ölen på plats...



Färdig grillat kött & dags för att fylla ut magen.



Slut resultatet med ett glas öl vid sidan om...

Deklaration

Nu har jag suttit i ett par timmar och letat upp kvitton, köpebrev och massa andra viktiga papper som skall var till deklarationen. Allting är ifyllt till punkt och prickar. Har t.o.m varit på ERA´s kontor och stämt av med dem. Känns skönt att ha det avklarat. Har skjutit upp det varje dag nu i ca 1 vecka.. Men i dag var det dags.

Har klippt gräset och stor handlat idag på City Gross i hyllinge. Fantastisk många pensionärer som handlade idag. Man skulle nästan kunna tro det var barnbidrag och Ullared man hade åkt till. 

Har lite problem med mitt gräs. Det gulnar över stora ytor. Har vattnat en del men det har nog inte räckt. Hoppas på mycket regn inom en snar framtid. Vill at mitt gräs ska vara grönt!!! Men men, jag får vänta tills midsommar, då regnar det ju alltid.

Nu ska jag ut och grilla 3 oxbiffar. Det är det bästa jag vet, att grilla alltså.. Lägger nog upp någon bild senare på min grill och maten jag grillar.


Film söndag

Ser just nu en film som heter Utan spår. En riktigt bra thriller. Men jag e lite mesig när det gäller film, så just nu tittar jag bort för den e lite läskig...

Söndags middag

Jag hade lovat Angelica(rivjärnet) en fin middag idag. Så jag tänkte lägga upp bilder och recept på det vi åt.

Till förrätt åt vi Omvänd ost & skink toast.



Ingredienser (2 stycken)

  • 2 lantbrödskivor
  • smör till stekning
  • 4 skivor ost
  • 2 rökta skinkskivor
  • 1 tsk dijonsenap
  • 2 tomatskivor
  • svartpeppar

Instruktioner

  1. Smöra brödskivorna och stek dem på bägge sidor några minuter tills de får fin färg.
  2. När skivorna vänds i stekpannan är det dags att lägga på ingredienserna: ost, skinka, senap och tomat. Toasten är klar när osten har smält.
  3. Dra några varv med pepparkvarnen över toastarna innan servering.

Tidsåtgång

Cirka 10 minuter.

Serveras med

Grönsallad.


Till huvudrätt åt vi Fläskfilé i äpple & apselsin juice



Ingredienser (2 stycken)

Fläskfilé 400-500g
Apelsin juice 1 pkt (koncentrerad)
Äpple juice    1 pkt (     ---   II   ---     )
1/2 dl Soja
Matlagningsgrädde 5 dl

Ris
Svart vinbärs gele
Grönsallad

Blanda äpple & apelsin juice tillsammans med sojan. Lägg sedan filén i en ungssäker form tillsammans med blandningen. In i ungen på 200 grader. Efter 30 min så vänd på filén och låt vara ytterligare 30. Ös över  skyn lite då och då. Under tiden så koka upp ris eller potatis, jag föredrar ris. Koka upp matlagningsgrädden och smaksätt med soja skyn tills du e nöjd. Tänk på att skyn är koncentrerad juice, så häll i ett par matskedar i taget och smaka av varje gång. Lätt hänt att smaken blir för skarp.

Serveras senare med Gele, grönsallad och ris.


Till efterrätt åt vi Gräddglass björnbär




                          Bon Appétit!!!!!!


Arsenal vinst

Då var det dags för den 20:e matchen utan förlust idag mot Middelsbrough. Enkel vinst med 2-0, båda målen av Cesc Fabregas. 1-0 målet var som taget ur skolboken. 2 passningar i backlinjen vidare upp på mittfältet som direkt spelar till Arshavin som passar snett inåt där Cesc slår in 1-0. Eboue får en tillbaka pass från denilson som slår en genomskärare genom hela Boro som sitter på läppen på Cesc som rundar den utrusande målvakten och slår in 2-0 precis vid främre stolpen. Matchen i sig var ganska tråkig och tempo fattigt. Boro hade ett par chanser, men Almunia stod pall och fick hålla nollan efter ett par matchers frånvaro pga skada. Adebayor var tillbaka även han efter skada, men fick ca 25-30 min spel. En bra lag insats idag, men måste bli tuffare mot Man utd på onsdag.



CL semifinal borta på onsdag mot förra mästarna Manchester United. United har varit lite darriga på sistone, men nu e Rio tillbaka och det har varit ett jätte lyft för the red devils. Och upp hämtningen mot spurs igår var ett styrke besked vi inte ville ha... Utd låg under med 2-0 i paus och vände det till hemma vinst med 5-2. Shrek & Sissy Ronaldo stod för dirigent pinnen när dem gjorde vars 2 mål och Berbatov(världens lataste anfallare) fick avsluta målkalaset på Old Trafford.



COME YOU GUNNERS!!!!

Söndag

Turan igår var fantastisk!!! Mycket folk som hade samma tanke som oss.. Det var ett gäng som firade svensexa, ett företag som ute på träff och 2 stora familje träffar. Det fanns även en trubadur på plats. Det var ett jävla liv från det vi kom på bussen tills det vi gick av när bussen slutade gå för dagen klockan 23. Därefter begav vi oss vidare till Bishop arms, men där var det helt fullt. Så vi fick snällt ge oss vidare ut i natten och leta upp ett nytt ställe, men det slutade på Telegrafen och 2 KILKENNY senare tog vi taxi hem runt halv 2.

När vi bestämde att vi skulle tura så sa vi att vi skulle ta det lugnt och vara typ hemma igen vid 23 tiden för vi har en dag idag också med städning trädgårs arbete osv. Nu ligger vi båda på soffan och är kanske inte helt friska. Jag känner iaf en som int är helt frisk...




-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Från en sak till en annan. Idag är det ingen vanlig dag, idag är det vaginans-dag. Det läste jag på aftonbladets hemsida. Kul idé, men är det något speciellt man ska göra då eller?

ÄNTLIGEN!!!!

KLOCKAN 18:30 AVGÅR BÅTEN FRÅN HAMNEN!!! Idag är det TURA premiär med Åström och Tobbe!!! Det finns inget som e så somrigt som att sitter på en båt över sundet och dricka god öl och äta ett par röda korvar med stark senap. Sitter nu i min soffa och dricker en Tuborg Grön.

Denna båt kommer vi att åka fram och tillbaka med hela kvällen!!!



Underbar hamn öppning in till Helsinborg!!


SKÅL ALLA GLADA BÅT PASSAGERARE!!!!

Barn passning

Igår kväll hämta vi Jennifer för vi skulle passa henne över natten. Hon somna strax innan klockan 21 och sen vakna hon strax efter 8 idag. Sen mös vi lite i sängen och Lilla J fick välling. Och nu e hon kraft paket med massor av energi... hehe. Jennifer kan inte gå eller krypa än men hon försöker att resa sig upp hela tiden men hennes ben orkar inte bärar henne. Men det kommer, det tar sin lilla tid att lära sig det. Själv så gick jag redan när jag var 8 månader.

Så nu ska vi gå ut och gå en runda och köpa nya blöjor, för dem var visst snart slut. Sen blir det nog lite middag och en liten sovstund innan Lilla J ska vidare till mormor Lena. Och där ska hon vara tills imorgon, söndag.

Lägg nog upp ett par bilder på henne senare när vi lagt in dem på datorn.

Jobbig dag..

Idag har det inte varit någon speciellt bra dag... Vaknade runt 7 imorse och kände mig ganska välmående. Men efter ca 1 timme efter jag vaknat kom någon och pryla skiten ur mig, BAKSMÄLLAN!!! Trodde jag hade växt ifrån det, men så fel man kunde ha.. Frukost: nudlar Lunch: Spagetti köttfärssås Kvällsmat: Smörgåstårta och 2 alvedon. Ändå mår jag fortfarande inte 100%.

Har även varit på kalas hos min kusin (BELLA), hon fyllde 21 idag. Grattis Bella. Jag lova att vi skulle ut och ta en öl någon dag. För ídag passar vi även Lilla J. Lilla J är min systerdotter Jennifer. Hon fyller 1 om 3 veckor. Hon e super gullig och är mycket snäll att passa. Antingen sover hon eller så äter hon... hehe. Har precis natta henne och ska se någon film innan vi själva ska krypa till sängs.



JENNIFER 10 månader.

Godnatt & sov gott!

Har varit hos min mor Lena och ätit Kokt potatis, stek lax och romsås. Super gott! Morsas signum, LAX. Nu blir det bingen och ett par timmar sömn förhoppningsvis innan en lång dag med mat, öl, sprit och artighets fraser.

   SOV GOTT & DRÖM SÖT!!!!

Arsjavins 4-verkeri!!!!

Fy fan vilken match det blev igår!!! Herrejävlar! Liverpool vs Arsenal 4-4. Sjukt... Arsjavin gjorde 0-1, 2-2, 2-3 och 3-4. Helt otroligt att man kan förlora när man gör 4 mål.. Man gick från himmel till helvete, helvete till himmel. Men när domaren( Howard fuckning Webb) lade till 6 min på en halvlek och Liverpool kvitterar till 4-4 som inte innehöll skador, maskning inte eller andra saker som gör att man lägger till tid känns det bara som om att han ville att Liverpool skulle vinna... Mycket märkligt och jag hoppas han (Howard) blir kallad till förhör.



Denna målgest fick jag se igår 4 gånger!!!!!!

Har suttit på körskolan att par timmar idag. Har kommit en bra bit in i teorin igen. Fick tyvärr börja om eftersom jag inte varit så flitig på sistone. Men nu e jag taggad igen.

Imorgon ska jag oh Angelica jobba som servitör/servitris hos hennes morbror för han fyller 60 år. Så vi blir hämtade runt 9 imorgon för då ska vi hämta smörgåstårta, som gästerna ska kalasa på vid lunch tid. Senare på kvällen, typ halv 7, så får vi "ledigt" och ska få varmrätt och sitta illsammans med resten av gästerna!! Tjohoo



Det ska bli väldigt gott om inget annat!!!!!


MAT!!!!

Idag hade vi ingen frukost hemma alls. Vi fick dela på ca 19 havre fras puffar och ett ägg. Vi hade helt missat att vi inte hade frukost hemma. Men men, det som inte dödar en stärker en!! Sägs det...

Idag är det Liverpool vs Arsenal klockan 21:00!!! Jag kommer sitta på helspänd och se matchen! Angelica är nog inte så jätte glad, för denna vecka är det fotboll varje dag. Så borde det vara alltid, inte att hon är sur, men fotboll av hög klass!!!

                                       


                                     COME ON YOU GUNNERS!!!


Godnatt

Borde gott och lagt mig för längsen, men det går ju så bra tv-serier "efter läggdags". Eller egentiligen inte. Jag har aldrig tyckt om att gå och lägga mig. Dock är det v'äldigt skönt att sova, men att det där steget att borsta tänderna och krypa ner och ligga vända sig hit och dit. Men nu e det dags iaf...

Möte på arbetsförmedlingen imorgonbitti kl 10:00. Blir säkert lika kul som vanligt. Har inte hört något från dem jobben jag sökt och lär väl inte göra det heller, Ytterligare ledighet väntar i så fall..

Ska få känna mig riktigt manlig imorgon i morfars koloni!!! SKA FÄLLA ETT TRÄD SOM MORFAR TYCKER ÄR FÖR STORT!!! Skydds- stövlar, -glasögon, -handskar och -hjälm!!!!! Tänkte lägga upp ett par bilder imorgon på hur det har sett ut.


     

GOD NATT!!!!

Samvete?!?!

Har precis ätit kvällsmat. Kycklingpanna med Franska Örter. Riktigt gott! Har dock lite dåligt samvete för jag inte har varit och tränat på snart 2 veckor... Men imorgon ska jag träna! Har ett pool party som jag e bjuden på. Ska fira midssommar i en stuga som en kompis förälder äger. Ska bli nice att åka bort över helgen och göra något annorlunda, för en gångs skull. Nu blir det soffan efter 2 stora portioner och en stor portion dåligt samvete. Kanske ett besök i min bar senare till fotbollen.




CHEERS!!!!

Trötter

Idag vaknade jag på soffan. Inte pga av att jag somnade framför tv, inte heller för att det är skönt att sova på soffan ibland. UTAN för att jag råkade snarka lite för mycket i natt. Så när klockan var 04:32, så fick jag en sista knuff och blev sur... Tog ett täck från gäst sängen och begav mig ner för trappan vidare bort till soffan. Sen ringde klockan 08:00. Så blev inte mycket till sömn den här natten, men hämnden är ljuv!!! Mohahahahaha

Trädgåds skötsel

Då har vi varit och hämtat vår täckbark och lagt ut det på plats. Det blev ruskigt bra!!! E super nöjd med resultatet! Tänkte jag skulle bjuda på FÖRE & EFTER bilder.

FÖRE



EFTER:




Angelica gjorde ett kanon jobb som öppna säckarna och sopade av plattorna samt sätte ut zink hinkarna!! Tack för hjälpen, babe!!!

Förlorare igen

Det började bra när Walcott gjorde 1-0 ganska tidigt i matchen. Sen kom Chelsea tillbaka och gjorde 1-1 och 2-1. Båda pga försvaras tabbar.. Man borde veta att man inte kan slapna av i 2 sekunder när man möter lag som Chelsea. Det positiva i allt negativt är att nu har dem ytterligare en match att spela medans arsenal har en extra vilo vecka. Det är bra inför CL och den där 3:e platsen i ligan...  Come on you Gunners!!!!

Efter matchen så åkte jag till ett par kompisar, där Angelica redan var. Så vi drack lite öl och titta på You Tube klipp. Steven Lynch(tror jag han hette) & Rodney Carrington. Två kul killar som sjunger och spelar gitarr. Min favorit, Rodney Carringtons "SHOW THEM TO ME".

Idag ska jag äntligen få hem barken till min trädgård. Så nu blir det en stadig frukost och sen på med kläder för det ser ut att inte vara så varmt. Synd för igår var det kanon fint väder...

                   

Förvirrad

Nu under eftermiddagen har jag och min sambo(angelica) varit ute och kört för vi skulle ha lite god mat till ikväll. Samt att vi skulle ha handlat täckbark till vår "nya" rabatt. Det blir aldrig som man tänk. Jag kom hem med en smörgåstårta och 10 Tuborg grön. Ingen täckbark, ingen direkt mat kasse med mat, som tex frukost eller ingredienser till olika middagar. För frukost har vi inte och ingenting till att laga någon middag av.. Men jag fick 10 öl och en smörgås tårta!!! Bättre än så bli det inte!!!

NU BLIR DET UPPLADDNING INFÖR DRABBNINGEN MELLAN ARSENAL CHELSEA FRÅN WEMBLEY!!!!!!
Min vän John( Kung Fu grisen) kommer hit och vi ska se den tillsammans. En så nervös att jag blir lite svettig i handflatan när jag tänker matchen... Jag är ett väldigt stort ARSENAL fan!! Har tom lagt till Arsenal i mitt namn... Sjukt, hehe. Nej, nu har jag inte tid med cyberspace på ett tag. Nu börjar Aston Villa West Ham på canal+.

ps. ska nog bli lite full idag med... NICE

Dagen efter...

Igår kväll var min mor & hennes kompis här. Det började ganska lugnt med en öl och lite foto visning. Bilder som vi tagit från Råå hamn med vår ny inköpta kamera. Efter det flyttade vi upp i vår ny inreda BAR. Sen e det lite av ett mörker som sänker sig över mig... Nej, jag bara skoja. Det gick ganska lugnt till. Vi spelade "Med Andra Ord" och drack drinkar och en och annan öl slank ner.  Vi 2 tiden så var det dags att för dem äldre att tassa hemåt.

Min älskade sambo ser ut 7 svåra år. Hon mår nämligen inte så speciellt bra efter går dagen... Inte så konstigt om man bara dricker groggar. MOHAHAHAHA

ps. jag och karin(mors kompis) vann tyvärr inte en enda runda, men vi hade mycket roligare än dem andra två. SÅ DET SÅ!!

Kvälls skriveri...

Så, då var det in handlat fler krukor och andra atiraljer till vår trädgård... Blev mycket bättre än vad jag kunnat tro. Jag e ganska bra på att kunna se hur saker blir innan det e på plats(tur man inte e så självgod).

Har även lagat mat, idag blev det en lite röra med kyckling och ris. Recept kommer här nedan, för dem som vill pröva.

KYCKLING PAPRIKA MED RIS                      2 port.

2 Kyckling filéer
1 Stor lök/ 2 små lökar
1 Röd eller Grön Paprika
2,5 dl. Creme Fraiche (ta gärna lätt, det använder jag)
Salt & Peppar
Soja & Sweet Chilli

Tärna kycklingen och bryn den på låg värme(slata & peppra under brynings tiden). Under tiden strimlar du paprikan och hackar löken. När kcklingen e klar så steker du upp grönsakerna tillsammans med kycklingen och sen häller du i creme fraichen. Där efter smak sätter du med soja och Sweet Chilli sås. Till detta har du ris som man kokar under tiden som du gör allt annat.

Till lagningstid: 30 min.

                        Kyckling paprika med ris.


                                        BON APPÉTIT!!!!!



På fika hos mormor & morfar

Ska till en utförsäljningsbutik och köpa billiga krukor till vår trädgård. Så vi körde inom mormor & morfar och tog en fika samtidigt som vi hämtade min mor och lilla J. Morfar bakade kanelbullar som han bjöd på. Tyvärr så var mjölken slut, så det blev björnbärs saft istället. Väldigt gott med björnbärs saft!!!!

Nu ska vi åka till den där butiken...  

                    Tata

God morgon cyberspace!!!

God morgon, efter en bra natt sömn är man tillbaka i cyberspace. Drömde jag var med på ett tåg som spåra ur. Kanske inte låter som en bra natt sömn, men det var det, dock pga andra orsaker. Sen när man hade sin "skönhetssömn" så ringde det till i mobilen och det var dags att gå upp...



Nu blir det frukost och trädgård arbete och ikväll ett träningspass. Låter jävligt präktigt, men det e bara så att låter bra när man säger det på det viset. Om jag känner mig rätt blir det inte så...

Utkast: Japp, då ...

Japp, då var det dags för att fylla ut internet med ännu en dryg blogg om absolut ingenting... Men kanske kan man komma med några kul bilder och goda mat recept eller hyllningar till olika personer som har gjort något bra. Sen kan det nog bli så att man bara skriver saker "bara för att"... Vilket det oftast kommer att bli skulle jag gissa.

Men vilket fall som, välkommen till en av dem onödigaste bloggarna på internet...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0