En riktigt 6-etta...

Arsenal utklassade Everton med hela 6-1 i lördags. Har inte riktig smällt den stor segern än... Måste göra så fort som möjligt för att i morgon så är det kval till Champions League mot Celtic borta. Henke Larssons gammla klubb.
Det är ingen lätt match borta mot Celtic. Det är ett tungt lag att möta. Väldigt fysiska och kör mycket långbollar. För hoppningsvis så har Tomas och William vässat skallarna och super dansken putsat skorna.

Man utd vann sin första match mot Sebbe Larssons Birmingham på Old Trafford igår eftermiddag med 1-0. En vis Wayne Roony(shrek) nicka först i stolen och ställde Joe Hart för att sedan ta vara på sin egen retur och helt själv och hur lätt som helst bredsida in bollen i Harts motsatta hörn. Det resultat stod sig matchen ut.
Birminghams Quedrue hade en jätte chans att kvittera men räddades av Evra på mållinjen.

Spurs - Liverpool 2-1

Spurs tog ledningen genom ett mäktigt skott av Benoit Assou-Ekotto efter en misslyckad frisprak av Huddlestone. Assou-Ekotto drog till från ca 20 meter stillastående och smaskade upp lädret i borte krysset. Där efter fixa nyförvärvet Glen Johnson straff på egen hand och Steven Gerrard tog hand om straffen och satte den högt, stenhårt och mitt i mål. Näst intill anfallet efter så nickade ett annat nyförvärv in 2-1 till Spurs, Sebastien Bassong. Nyss landat i London efter en lyckad sejour i Newcastle.

Är väldigt nervös inför matchen imorgon... Borde inte vara det. För fortsätter dom precis där dom slutade i lördags så lär det vara en bra gonner upplevelse!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0