Sen kväll med Roos

Efter en film på Canal+ med Owen Wilson som heter The Darjeeling Limited. Väldigt märklig film men också underhållande. Efter filmen så gick vi vår, numera ständigt återkomande, kvällsrunda. Det är ruskit skönt att tassa runt kvarteret ocg titta på husen runt omkring. Det tar nog inte mer än ca 10-15 min, men skönt är det!! Tänkte bjuda på en recention av filmen också.

The Darjeeling Limited. Det hela börjar med en kortfilm om den yngste brodern Jack. Han bor på lyxigt hotell i Paris, hur länge han varit där vet han inte. Plötsligt ringer telefonen. Flickvännen han flytt från meddelar att hon är i Paris och på väg till hans hotell. Kortfilmen heter Hotel Chevalier, och är "del 1" av The Darjeeling Limited.

"Del 2" är huvudfilmen och inleds med en stressad Bill Murray i en taxi på väg till en tågstation. Han är sen och får springa efter tåget på perrongen. Han blir omsprungen av Adrien Brody, som spelar mellanbrodern Peter Whitman. Den senare hinner med nöd och näppe med tåget.

-------------------------------------------------------------------------------

Nu ska jag slå mig ner i min kärleks stol och spela FIFA 2009. Laddade hem från Playstation@store en ny grej. Där man får plocka ihop ett helt eget lag och spela sig upp från grunden. Man får köpa fotbollsbilder osv för att bli bättre. Riktigt kul och framförallt, ny tänkade... Har inte varit så mycket av det på sistone från EA sports annars. BE-A-PRO kom iofs förra året och har väl inte slagit igenom som dem tänkt, men det är också ganska kul.

Todilo va som en ko

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0